Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
Статья
Автор:
Харчова і переробна промисловість. Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова і переробна промисловість. Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.88
Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв / В. Прибильський, В. Домарецький, Г. Космінський, [та ін.] // Харчова і переробна промисловість. – 04/2003. – N4. – С.14-15. – На укр. яз.
ББК 36.88
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Інтенсифікація
36.88
Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв / В. Прибильський, В. Домарецький, Г. Космінський, [та ін.] // Харчова і переробна промисловість. – 04/2003. – N4. – С.14-15. – На укр. яз.
ББК 36.88
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Інтенсифікація