лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв

Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв

Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
Немає прим.
Статья
Автор:
Харчова і переробна промисловість. Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья
36.88

Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв / В. Прибильський, В. Домарецький, Г. Космінський, [та ін.] // Харчова і переробна промисловість. – 04/2003. – N4. – С.14-15. – На укр. яз.

ББК 36.88

загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Інтенсифікація


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова і переробна промисловість
Немає прим.
Выпуск

Харчова і переробна промисловість N4
Науково-виробничий журнал Укрхарчпрому, 04/2003 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)