Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям
Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям
Книга
Автор:
Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям
Видавництво: Легкая и пищевая прмышленность, 1977 г.
ISBN відсутній
Автор:
Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям
Видавництво: Легкая и пищевая прмышленность, 1977 г.
ISBN відсутній
Книга
6П8.4 А64
Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям / Л. П. Найденова, С. А. Николаева, Л. И. Розанова ; под ред. Н. Н. Мазохина-Поршнякова. – Москва : Легкая и пищевая прмышленность, 1977. – 472 с. – На рус. яз.
ББК 6П8.4 А64
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Мікробіологія
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Сертифікація : товарів
загальний = Якість : продукції
загальний = Якість : товарів
загальний = Сертифікація : продукції
179362 Загальний читальний зал
179361 Наук. абонемент
179363 Наук. абонемент
179364 Наук. абонемент
179365 Наук. абонемент
6П8.4 А64
Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям / Л. П. Найденова, С. А. Николаева, Л. И. Розанова ; под ред. Н. Н. Мазохина-Поршнякова. – Москва : Легкая и пищевая прмышленность, 1977. – 472 с. – На рус. яз.
ББК 6П8.4 А64
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Мікробіологія
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Сертифікація : товарів
загальний = Якість : продукції
загальний = Якість : товарів
загальний = Сертифікація : продукції
179362 Загальний читальний зал
179361 Наук. абонемент
179363 Наук. абонемент
179364 Наук. абонемент
179365 Наук. абонемент