Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Архіпов, В. В. - Ресторанна справа
Архіпов, В. В. - Ресторанна справа
Книга
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Видавництво: Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 г.
ISBN 966-8347-48-X
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Видавництво: Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 г.
ISBN 966-8347-48-X
Книга
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – 382 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-48-X : 30.60.
ББК 36.99я73 А87
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Стандарт : галузевий
загальний = Асортимент
загальний = Страва : соус
загальний = Страва
загальний = Страва : з грибів
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Управління : якістю
загальний = Показник : якості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Цикл соціально-гуманітарної підготовки : Базова частина : Менеджмент підприємств ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетингова діяльність закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи кулінарної майстерності
Житомирська філія
335548 Загальний читальний зал
335550 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
347377 Навч. абонемент
347378 Навч. абонемент
335549 Читальний зал для науковців
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – 382 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-48-X : 30.60.
ББК 36.99я73 А87
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Стандарт : галузевий
загальний = Асортимент
загальний = Страва : соус
загальний = Страва
загальний = Страва : з грибів
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Управління : якістю
загальний = Показник : якості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Цикл соціально-гуманітарної підготовки : Базова частина : Менеджмент підприємств ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетингова діяльність закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи кулінарної майстерності
Житомирська філія
335548 Загальний читальний зал
335550 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
347377 Навч. абонемент
347378 Навч. абонемент
335549 Читальний зал для науковців