Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Архіпов, В. В. - Ресторанна справа
Архіпов, В. В. - Ресторанна справа
Книга
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Видавництво: Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 г.
ISBN 966-8347-48-X
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Видавництво: Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 г.
ISBN 966-8347-48-X
Книга
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – 382 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-48-X : 30.60.
ББК 36.99я73 А87
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи кулінарної майстерності
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Страва
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : з грибів
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Управління : якістю
загальний = Показник : якості
загальний = Асортимент
загальний = Стандарт : галузевий
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Страва : соус
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
Цикл соціально-гуманітарної підготовки : Базовая часть : Менеджмент підприємств ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Маркетингова діяльність закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Житомирська філія
Миколаївська філія
Навч. абонемент
347377 Навч. абонемент
347378 Навч. абонемент
335548 ЧЗ1
335550 ЧЗ1
335549 ЧЗ3
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – 382 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-48-X : 30.60.
ББК 36.99я73 А87
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи кулінарної майстерності
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Страва
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : з грибів
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Управління : якістю
загальний = Показник : якості
загальний = Асортимент
загальний = Стандарт : галузевий
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Страва : соус
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
Цикл соціально-гуманітарної підготовки : Базовая часть : Менеджмент підприємств ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Маркетингова діяльність закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Житомирська філія
Миколаївська філія
Навч. абонемент
347377 Навч. абонемент
347378 Навч. абонемент
335548 ЧЗ1
335550 ЧЗ1
335549 ЧЗ3