Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Позняковский, В. М. - Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов
Позняковский, В. М. - Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов
Книга
Автор: Позняковский, В. М.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник
Видавництво: Сиб. унив. изд-во, 2002 г.
ISBN 5-940870-34-1
Автор: Позняковский, В. М.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник
Видавництво: Сиб. унив. изд-во, 2002 г.
ISBN 5-940870-34-1
Книга
51.23я73 П47
Позняковский, В. М.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов : Учебник / В. М. Позняковский. – 3-е изд., испр. и доп. – Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2002. – 556 с. + [Электрон. содержание]. – На рус. яз. – ISBN 5-940870-34-1 : 51.80.
ББК 51.23я73 П47
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Раціональне харчування.Дієтологія
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Вітаміни
загальний = Ферменти
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Ароматизатор
318762 Загальний читальний зал
318763 Загальний читальний зал
51.23я73 П47
Позняковский, В. М.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов : Учебник / В. М. Позняковский. – 3-е изд., испр. и доп. – Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2002. – 556 с. + [Электрон. содержание]. – На рус. яз. – ISBN 5-940870-34-1 : 51.80.
ББК 51.23я73 П47
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Раціональне харчування.Дієтологія
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Вітаміни
загальний = Ферменти
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Ароматизатор
318762 Загальний читальний зал
318763 Загальний читальний зал