Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі
Книга
Автор:
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі: Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN 966-7885-31-3
Автор:
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі: Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN 966-7885-31-3
Книга
36 С83
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 502 с. – На укр., рус. яз. – ISBN 966-7885-31-3 : 12.00.
ББК 36 С83
ББК 65.421
загальний = Економіка : підприємства : загальні питання
загальний = Економіка : торгівлі
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
317685 Загальний читальний зал
36 С83
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 502 с. – На укр., рус. яз. – ISBN 966-7885-31-3 : 12.00.
ББК 36 С83
ББК 65.421
загальний = Економіка : підприємства : загальні питання
загальний = Економіка : торгівлі
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
317685 Загальний читальний зал
Пов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Страшко, Л. М.
Упровадження інноваційних технологій навчання під час підготовки фахівців для сфери підприємств х...
б.р.
ISBN відсутній
Страшко, Л. М.
Упровадження інноваційних технологій навчання під час підготовки фахівців для сфери підприємств х...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кір'яков, Ю. К.
До питання тестового контролю поточних знань студентів
б.р.
ISBN відсутній
Кір'яков, Ю. К.
До питання тестового контролю поточних знань студентів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
П'ятигорська, Є. Д.
Використання сучасних комп'ютерних технологій у підготовці фахівців з менеджменту
б.р.
ISBN відсутній
П'ятигорська, Є. Д.
Використання сучасних комп'ютерних технологій у підготовці фахівців з менеджменту
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Лисак, Н. О.
Гуманізація освіти як передумова забезпечення творчої орієнтації спеціаліста
б.р.
ISBN відсутній
Лисак, Н. О.
Гуманізація освіти як передумова забезпечення творчої орієнтації спеціаліста
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тарасов, И. Ю.
Особенности выбора концепции рекламной кампании предприятиями ресторанного хозяйства
б.р.
ISBN відсутній
Тарасов, И. Ю.
Особенности выбора концепции рекламной кампании предприятиями ресторанного хозяйства
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
П'ятницька, Г. Т.
Проблеми організації харчування учнів професійно-технічних навчальних закладів
б.р.
ISBN відсутній
П'ятницька, Г. Т.
Проблеми організації харчування учнів професійно-технічних навчальних закладів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
П'ятницька, Н. О.
Фактори впливу на формування попиту на продукцію та послуги підприємств громадського харчування з...
б.р.
ISBN відсутній
П'ятницька, Н. О.
Фактори впливу на формування попиту на продукцію та послуги підприємств громадського харчування з...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жегус, О. В.
Маркетинговый подход к исследованию розничной цены на потребительские товары
б.р.
ISBN відсутній
Жегус, О. В.
Маркетинговый подход к исследованию розничной цены на потребительские товары
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Попова, Л. А.
О производстве и сбыте кондитерских изделий в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Попова, Л. А.
О производстве и сбыте кондитерских изделий в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тупчій, В. А.
Класифікація систем управління товарними запасами на підприємстві громадського харчування
б.р.
ISBN відсутній
Тупчій, В. А.
Класифікація систем управління товарними запасами на підприємстві громадського харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сукачева, С. М.
Оценка социально-экономической эффективности функционирования торговых рынков в современных условиях
б.р.
ISBN відсутній
Сукачева, С. М.
Оценка социально-экономической эффективности функционирования торговых рынков в современных условиях
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Круглова, Е. А.
О нормировании товарных запасов в предприятиях розничной торговли
б.р.
ISBN відсутній
Круглова, Е. А.
О нормировании товарных запасов в предприятиях розничной торговли
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кушнір, Т. Б.
Підходи до визначення прибутку торгових підприємств
б.р.
ISBN відсутній
Кушнір, Т. Б.
Підходи до визначення прибутку торгових підприємств
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пономарьова, Ю. В.
Формування ефективної закупівельної політики підприємств роздрібної торгівлі
б.р.
ISBN відсутній
Пономарьова, Ю. В.
Формування ефективної закупівельної політики підприємств роздрібної торгівлі
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тімофєєва, О. М.
Створення програмного забезпечення практичних занять з дисципліни "Фінансовий аналіз"
б.р.
ISBN відсутній
Тімофєєва, О. М.
Створення програмного забезпечення практичних занять з дисципліни "Фінансовий аналіз"
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гаркуша, Н. М.
Вдосконалення системи статистичних показників міжнародної торгівлі
б.р.
ISBN відсутній
Гаркуша, Н. М.
Вдосконалення системи статистичних показників міжнародної торгівлі
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тарасова, Т. О.
Особливості бухгалтерського обліку ломбардного кредитування
б.р.
ISBN відсутній
Тарасова, Т. О.
Особливості бухгалтерського обліку ломбардного кредитування
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Руденко, І. В.
Методика аналізу зовнішньоекономічної діяльності підприємства
б.р.
ISBN відсутній
Руденко, І. В.
Методика аналізу зовнішньоекономічної діяльності підприємства
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чумак, О. В.
Развитие калькулирования себестоимости в предприятиях питания
б.р.
ISBN відсутній
Чумак, О. В.
Развитие калькулирования себестоимости в предприятиях питания
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Оспищев, В. И.
Основные подходы к построению учета затрат и калькулированию себестоимости в предприятиях молочно...
б.р.
ISBN відсутній
Оспищев, В. И.
Основные подходы к построению учета затрат и калькулированию себестоимости в предприятиях молочно...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Бойченко, Н. В.
Організаційні аспекти підприємств малого бізнесу
б.р.
ISBN відсутній
Бойченко, Н. В.
Організаційні аспекти підприємств малого бізнесу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гаркуша, Н. Н.
Оценка финансовой устойчивости предприятия
б.р.
ISBN відсутній
Гаркуша, Н. Н.
Оценка финансовой устойчивости предприятия
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Оспищев, В. И.
Классификация расходов предприятий розничной торговли
б.р.
ISBN відсутній
Оспищев, В. И.
Классификация расходов предприятий розничной торговли
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Про підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Про підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Васюкова, А. Т.
Повышение качества пищевых продуктов с тритикале
б.р.
ISBN відсутній
Васюкова, А. Т.
Повышение качества пищевых продуктов с тритикале
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Зберігання ягід під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Гайворонська, З. М.
Зберігання ягід під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сорокіна, С. В.
Збагачення молочних продуктів каротинвміщуючою рослинною сировиною
б.р.
ISBN відсутній
Сорокіна, С. В.
Збагачення молочних продуктів каротинвміщуючою рослинною сировиною
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Крайнюк, Л. Н.
Система показателей в оценке качества пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Крайнюк, Л. Н.
Система показателей в оценке качества пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кульчицька, В. П.
Якісне дитяче харчування - основа здоров'я нації
б.р.
ISBN відсутній
Кульчицька, В. П.
Якісне дитяче харчування - основа здоров'я нації
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Флис, Л. Н.
Влияние новых упаковочных материалов на качество и хранимоспособность мясной продукции
б.р.
ISBN відсутній
Флис, Л. Н.
Влияние новых упаковочных материалов на качество и хранимоспособность мясной продукции
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Борщ, Г. Г.
Эффективность использования "Дельвотеста" при контроле качества молока и молочных продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Борщ, Г. Г.
Эффективность использования "Дельвотеста" при контроле качества молока и молочных продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Димитриевич, Л. Р.
Усовершенствование технологии производства копченостей
б.р.
ISBN відсутній
Димитриевич, Л. Р.
Усовершенствование технологии производства копченостей
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Горяйнова, Ю. А.
Вплив добавок чорноплідної горобини на амілолітичну активність пшеничного борошна
б.р.
ISBN відсутній
Горяйнова, Ю. А.
Вплив добавок чорноплідної горобини на амілолітичну активність пшеничного борошна
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дюкарева, Г. I.
Вивчення хімічного складу слабоалкогольних напоїв на основі концентрату молочної сироватки
б.р.
ISBN відсутній
Дюкарева, Г. I.
Вивчення хімічного складу слабоалкогольних напоїв на основі концентрату молочної сироватки
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черкашин, Н. Г.
О применении диаграмм потоков эксергии при анализе эффективности технических систем предприятий
б.р.
ISBN відсутній
Черкашин, Н. Г.
О применении диаграмм потоков эксергии при анализе эффективности технических систем предприятий
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Качалов, В. В.
Применение кремнийорганических веществ в качестве промежуточных хладоносителей в системах использ...
б.р.
ISBN відсутній
Качалов, В. В.
Применение кремнийорганических веществ в качестве промежуточных хладоносителей в системах использ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сомов, А. С.
Сравнительный анализ методов сохранения растительного сырья
б.р.
ISBN відсутній
Сомов, А. С.
Сравнительный анализ методов сохранения растительного сырья
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пахомов, П. Л.
Про застосування кремнійорганічних речовин вітчизняного виробництва в жарильному обладнанні підпр...
б.р.
ISBN відсутній
Пахомов, П. Л.
Про застосування кремнійорганічних речовин вітчизняного виробництва в жарильному обладнанні підпр...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сомов, А. С.
Сравнительный анализ способов сушки макаронных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Сомов, А. С.
Сравнительный анализ способов сушки макаронных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Афукова, Н. О.
Аналіз апаратів для виготовлення пельменів та вареників
б.р.
ISBN відсутній
Афукова, Н. О.
Аналіз апаратів для виготовлення пельменів та вареників
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Русланов, Г. I.
До визначення керувальних параметрів обжарювальної печі
б.р.
ISBN відсутній
Русланов, Г. I.
До визначення керувальних параметрів обжарювальної печі
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Фалько, А. Л.
Вибрационная машина для калибровки картофеля
б.р.
ISBN відсутній
Фалько, А. Л.
Вибрационная машина для калибровки картофеля
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Фалько, А. Л.
Обоснование режима и механики процесса вибрационной обработки замороженных полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Фалько, А. Л.
Обоснование режима и механики процесса вибрационной обработки замороженных полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сукманов, В. А.
Установка для исследования влияния сверхвысокого давления на пищевые продукты
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. А.
Установка для исследования влияния сверхвысокого давления на пищевые продукты
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Малюк, Л. П.
Розробка нових технологій напоїв з плодоовочевої сировини
б.р.
ISBN відсутній
Малюк, Л. П.
Розробка нових технологій напоїв з плодоовочевої сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження вітамінного складу борошняних формованих виробів з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження вітамінного складу борошняних формованих виробів з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Крайнюк, Л. Н.
Новая Функциональная комплексная добавка для производства мясопродуктов
б.р.
ISBN відсутній
Крайнюк, Л. Н.
Новая Функциональная комплексная добавка для производства мясопродуктов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Басок, Б. И.
Интенсификация спиртового брожения методом ДИВЭ
б.р.
ISBN відсутній
Басок, Б. И.
Интенсификация спиртового брожения методом ДИВЭ
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Фоміна, І. М.
Зниження окислення жирів ядра соняшника під час технологічної обробки
б.р.
ISBN відсутній
Фоміна, І. М.
Зниження окислення жирів ядра соняшника під час технологічної обробки
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлюк, Р. Ю.
Влияние процессов механоактивации на качество порошкообразных БАД - красителей-наполнителей из ст...
б.р.
ISBN відсутній
Павлюк, Р. Ю.
Влияние процессов механоактивации на качество порошкообразных БАД - красителей-наполнителей из ст...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Погарская, В. В.
Влияние процессов механоактивации и термообработки на качество при получении БАД из томатов
б.р.
ISBN відсутній
Погарская, В. В.
Влияние процессов механоактивации и термообработки на качество при получении БАД из томатов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлюк, Р. Ю.
Новые биологически активные растительные добавки "Фитор" для повышения иммунитета
б.р.
ISBN відсутній
Павлюк, Р. Ю.
Новые биологически активные растительные добавки "Фитор" для повышения иммунитета
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлюк, Р. Ю.
Новые апидобавки из прополиса для использования при изготовлении пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Павлюк, Р. Ю.
Новые апидобавки из прополиса для использования при изготовлении пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Юрченко, С. Л.
Розробка технології солодких страв з пінною структурою на основі сухих сумішей
б.р.
ISBN відсутній
Юрченко, С. Л.
Розробка технології солодких страв з пінною структурою на основі сухих сумішей
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дуденко, Н. В.
Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
б.р.
ISBN відсутній
Дуденко, Н. В.
Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Блага, К. К.
Вивчення хімічного складу десертної продукції на основі яєчно-молочних сумішей
б.р.
ISBN відсутній
Блага, К. К.
Вивчення хімічного складу десертної продукції на основі яєчно-молочних сумішей
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Суткович, Т. Ю.
Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дібрівська, Н. В.
Використання маркетингових досліджень для визначення споживчої оцінки якості нових видів продукції
б.р.
ISBN відсутній
Дібрівська, Н. В.
Використання маркетингових досліджень для визначення споживчої оцінки якості нових видів продукції
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Використання пряно-ароматичних добавок для покращення властивостей вершкового масла
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Використання пряно-ароматичних добавок для покращення властивостей вершкового масла
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній