Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Книга
Автор:
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
Видавництво: НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
Автор:
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
Видавництво: НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
Книга
65.431-80я73 О-64
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : Навч. посібник / В. Д. Карпенко, А. Л. Рогова, В. Г. Шкарупа, О. I. Положишнікова, М. I. Пилипей. – Київ : НМЦ Укоопосвіта, 2003. – 248 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7568-23-7 : 15.20.
ББК 65.431-80я73 О-64
загальний = Харчування : громадське
загальний = Діяльність : торговельна
загальний = Товариство : акціонерне
загальний = Товариство : з обмеженою відповідальністю
загальний = Підприємство : орендне
загальний = Прогрес : науково-технічний
загальний = Праця : Наукова організація праці
загальний = Нормування : праці
загальний = Регулювання : робочого часу
загальний = Постачання : матеріально-технічне
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : їдальня
загальний = Туризм
загальний = Економіка : туризму
загальний = Маркетинг
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Форма : обслуговування
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Заклад : навчальний
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Економіка : підприємства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
319759 Загальний читальний зал
319760 Загальний читальний зал
319761 Загальний читальний зал
319762 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
319763 Читальний зал для науковців
319764 Читальний зал для науковців
319765 Читальний зал для науковців
319766 Читальний зал для науковців
319767 Читальний зал для науковців
319768 Читальний зал для науковців
65.431-80я73 О-64
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : Навч. посібник / В. Д. Карпенко, А. Л. Рогова, В. Г. Шкарупа, О. I. Положишнікова, М. I. Пилипей. – Київ : НМЦ Укоопосвіта, 2003. – 248 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7568-23-7 : 15.20.
ББК 65.431-80я73 О-64
загальний = Харчування : громадське
загальний = Діяльність : торговельна
загальний = Товариство : акціонерне
загальний = Товариство : з обмеженою відповідальністю
загальний = Підприємство : орендне
загальний = Прогрес : науково-технічний
загальний = Праця : Наукова організація праці
загальний = Нормування : праці
загальний = Регулювання : робочого часу
загальний = Постачання : матеріально-технічне
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : їдальня
загальний = Туризм
загальний = Економіка : туризму
загальний = Маркетинг
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Форма : обслуговування
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Заклад : навчальний
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Економіка : підприємства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
319759 Загальний читальний зал
319760 Загальний читальний зал
319761 Загальний читальний зал
319762 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
319763 Читальний зал для науковців
319764 Читальний зал для науковців
319765 Читальний зал для науковців
319766 Читальний зал для науковців
319767 Читальний зал для науковців
319768 Читальний зал для науковців