Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Книга
Автор:
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
Видавництво: НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
Автор:
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
Видавництво: НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
Книга
65.431-80я73 О-64
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : Навч. посібник / В. Д. Карпенко, А. Л. Рогова, В. Г. Шкарупа, О. I. Положишнікова, М. I. Пилипей. – Київ : НМЦ Укоопосвіта, 2003. – 248 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7568-23-7 : 15.20.
ББК 65.431-80я73 О-64
загальний = Маркетинг
загальний = Економіка : підприємства
загальний = Економіка : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Економіка : туризму
загальний = Праця : Наукова організація праці
загальний = Регулювання : робочого часу
загальний = Діяльність : торговельна
загальний = Товариство : з обмеженою відповідальністю
загальний = Товариство : акціонерне
загальний = Прогрес : науково-технічний
загальний = Харчування : громадське
загальний = Нормування : праці
загальний = Туризм
загальний = Постачання : матеріально-технічне
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Форма : обслуговування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Підприємство : їдальня
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Заклад : навчальний
загальний = Підприємство : орендне
Навч. абонемент
319759 ЧЗ1
319760 ЧЗ1
319761 ЧЗ1
319762 ЧЗ1
319763 ЧЗ3
319764 ЧЗ3
319765 ЧЗ3
319766 ЧЗ3
319767 ЧЗ3
319768 ЧЗ3
65.431-80я73 О-64
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : Навч. посібник / В. Д. Карпенко, А. Л. Рогова, В. Г. Шкарупа, О. I. Положишнікова, М. I. Пилипей. – Київ : НМЦ Укоопосвіта, 2003. – 248 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7568-23-7 : 15.20.
ББК 65.431-80я73 О-64
загальний = Маркетинг
загальний = Економіка : підприємства
загальний = Економіка : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Економіка : туризму
загальний = Праця : Наукова організація праці
загальний = Регулювання : робочого часу
загальний = Діяльність : торговельна
загальний = Товариство : з обмеженою відповідальністю
загальний = Товариство : акціонерне
загальний = Прогрес : науково-технічний
загальний = Харчування : громадське
загальний = Нормування : праці
загальний = Туризм
загальний = Постачання : матеріально-технічне
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Форма : обслуговування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Підприємство : їдальня
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Заклад : навчальний
загальний = Підприємство : орендне
Навч. абонемент
319759 ЧЗ1
319760 ЧЗ1
319761 ЧЗ1
319762 ЧЗ1
319763 ЧЗ3
319764 ЧЗ3
319765 ЧЗ3
319766 ЧЗ3
319767 ЧЗ3
319768 ЧЗ3