Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Книга
Автор:
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
Видавництво: НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
Автор:
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
Видавництво: НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
Книга
65.431-80я73 О-64
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : Навч. посібник / В. Д. Карпенко, А. Л. Рогова, В. Г. Шкарупа, О. I. Положишнікова, М. I. Пилипей. – Київ : НМЦ Укоопосвіта, 2003. – 248 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7568-23-7 : 15.20.
ББК 65.431-80я73 О-64
Загальний = Маркетинг
Загальний = Економіка : підприємства
Загальний = Економіка : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Загальний = Економіка : туризму
Загальний = Праця : Наукова організація праці
Загальний = Регулювання : робочого часу
Загальний = Діяльність : торговельна
Загальний = Товариство : з обмеженою відповідальністю
Загальний = Товариство : акціонерне
Загальний = Прогрес : науково-технічний
Загальний = Харчування : громадське
Загальний = Нормування : праці
Загальний = Туризм
Загальний = Постачання : матеріально-технічне
Загальний = Підприємство : громадського харчування
Загальний = Організація : обслуговування
Загальний = Форма : обслуговування
Загальний = Підприємство : ресторан
Загальний = Підприємство : їдальня
Загальний = Технологія : приготування їжі
Загальний = Заклад : навчальний
Загальний = Підприємство : орендне
319759 Загальний читальний зал
319760 Загальний читальний зал
319761 Загальний читальний зал
319762 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
319763 Читальний зал для науковців
319764 Читальний зал для науковців
319765 Читальний зал для науковців
319766 Читальний зал для науковців
319767 Читальний зал для науковців
319768 Читальний зал для науковців
65.431-80я73 О-64
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : Навч. посібник / В. Д. Карпенко, А. Л. Рогова, В. Г. Шкарупа, О. I. Положишнікова, М. I. Пилипей. – Київ : НМЦ Укоопосвіта, 2003. – 248 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7568-23-7 : 15.20.
ББК 65.431-80я73 О-64
Загальний = Маркетинг
Загальний = Економіка : підприємства
Загальний = Економіка : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Загальний = Економіка : туризму
Загальний = Праця : Наукова організація праці
Загальний = Регулювання : робочого часу
Загальний = Діяльність : торговельна
Загальний = Товариство : з обмеженою відповідальністю
Загальний = Товариство : акціонерне
Загальний = Прогрес : науково-технічний
Загальний = Харчування : громадське
Загальний = Нормування : праці
Загальний = Туризм
Загальний = Постачання : матеріально-технічне
Загальний = Підприємство : громадського харчування
Загальний = Організація : обслуговування
Загальний = Форма : обслуговування
Загальний = Підприємство : ресторан
Загальний = Підприємство : їдальня
Загальний = Технологія : приготування їжі
Загальний = Заклад : навчальний
Загальний = Підприємство : орендне
319759 Загальний читальний зал
319760 Загальний читальний зал
319761 Загальний читальний зал
319762 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
319763 Читальний зал для науковців
319764 Читальний зал для науковців
319765 Читальний зал для науковців
319766 Читальний зал для науковців
319767 Читальний зал для науковців
319768 Читальний зал для науковців




Заказать
На полку