Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ростовський, В. С. - Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
Ростовський, В. С. - Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
Книга (аналит. описание)
Автор: Ростовський, В. С.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ростовський, В. С.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн.65.42 С83 Ан.36.99
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні / В. С. Ростовський, Н. В. Олійник // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.10-12. – На укр. яз.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.99
загальний = Харчування : громадське
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Страва : з ягід
Кн.65.42 С83 Ан.36.99
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні / В. С. Ростовський, Н. В. Олійник // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.10-12. – На укр. яз.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.99
загальний = Харчування : громадське
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Страва : з ягід