Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дуденко, Н. В. - Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
Дуденко, Н. В. - Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
Книга (аналит. описание)
Автор: Дуденко, Н. В.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дуденко, Н. В.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн.65.42 С83 Ан.36.86+36.99
Дуденко, Н. В.
Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, Л. Д. Унгурян, В. С. Артеменко, и др. // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.48-50. – На укр. яз.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.86+36.99
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : з овочів
загальний = Овочі
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий
Кн.65.42 С83 Ан.36.86+36.99
Дуденко, Н. В.
Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, Л. Д. Унгурян, В. С. Артеменко, и др. // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.48-50. – На укр. яз.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.86+36.99
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : з овочів
загальний = Овочі
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий