Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Черевко, О. I. - Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
Черевко, О. I. - Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
Книга (аналит. описание)
Автор: Черевко, О. I.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Черевко, О. I.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36-5
Черевко, О. I.
Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових середовищах / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.120-122. – На укр. яз.
ББК 36-5
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
36-5
Черевко, О. I.
Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових середовищах / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.120-122. – На укр. яз.
ББК 36-5
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів