Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Черевко, О. I. - Безпека харчових продуктів та її контроль
Черевко, О. I. - Безпека харчових продуктів та її контроль
Книга (аналит. описание)
Автор: Черевко, О. I.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Безпека харчових продуктів та її контроль
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Черевко, О. I.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Безпека харчових продуктів та її контроль
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
30.607
Черевко, О. I.
Безпека харчових продуктів та її контроль / О. I. Черевко, І. В. Леріна, В. О. Коваленко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.194-197. – На укр. яз.
ББК 30.607
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва : Контроль якості продукції
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Безпека : продовольча
30.607
Черевко, О. I.
Безпека харчових продуктів та її контроль / О. I. Черевко, І. В. Леріна, В. О. Коваленко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.194-197. – На укр. яз.
ББК 30.607
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва : Контроль якості продукції
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Безпека : продовольча