Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Демчук, Г. С. - Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
Демчук, Г. С. - Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
Статья
Автор: Демчук, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Демчук, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.92
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів / Г. С. Демчук, В. О. Назаренко, О. М. Демчук // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.29-32. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Товар : м'ясопромисловий
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Якість : продукції
36.92
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів / Г. С. Демчук, В. О. Назаренко, О. М. Демчук // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.29-32. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Товар : м'ясопромисловий
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Якість : продукції