лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Рибіцька, Г. С. - Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю

Рибіцька, Г. С. - Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю

Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
Немає прим.
Статья
Автор: Рибіцька, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья
36.96

Рибіцька, Г. С.
Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю / Г. С. Рибіцька, Г. М. Рибак, Г. П. Хомич, Л. А. Бурбак-Альгербаві // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.79-81. – На укр. яз.

ББК 36.96

Загальний = Продукти (харчування) : консерви
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Загальний = Промисловість : харчова


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки
Немає прим.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки Вип.1.N 3
РВВ ПУСКУ, 12/2001 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)