Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
Хомич, Г. П. - Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
Статья
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.96
Хомич, Г. П.
Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.82-84. – На укр. яз.
ББК 36.96
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Переробка : фруктів
36.96
Хомич, Г. П.
Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Гуманітарні науки. – 12/2001. – Вип.1.N 3. – С.82-84. – На укр. яз.
ББК 36.96
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Переробка : фруктів