Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жук, В. А. - Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та гр...
Жук, В. А. - Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та гр...
Статья
Автор: Жук, В. А.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та гр...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Жук, В. А.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та гр...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
65.9(4Укр)421.51
Жук, В. А.
Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та грибів / В. А. Жук, О. П. Юдічева // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.51-54. – На укр. яз.
ББК 65.9(4Укр)421.51
загальний = Переробка : овочів
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Якість : продукції
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Показник : якості
65.9(4Укр)421.51
Жук, В. А.
Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та грибів / В. А. Жук, О. П. Юдічева // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.51-54. – На укр. яз.
ББК 65.9(4Укр)421.51
загальний = Переробка : овочів
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Якість : продукції
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Показник : якості