Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохіна, М. О. - Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників
Дорохіна, М. О. - Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників
Статья
Автор: Дорохіна, М. О.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників: Викладачі ПУСКУ
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохіна, М. О.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників: Викладачі ПУСКУ
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.99
Дорохіна, М. О.
Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників : Викладачі ПУСКУ / М. О. Дорохіна, В. О. Скрипник, М. А. Кудрик // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.70-72. – На укр. яз.
ББК 36.99
загальний = Харчування : громадське
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : м'яса
36.99
Дорохіна, М. О.
Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників : Викладачі ПУСКУ / М. О. Дорохіна, В. О. Скрипник, М. А. Кудрик // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.70-72. – На укр. яз.
ББК 36.99
загальний = Харчування : громадське
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : м'яса