лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дорохіна, М. О. - Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників

Дорохіна, М. О. - Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників

Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників
Немає прим.
Статья
Автор: Дорохіна, М. О.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників: Викладачі ПУСКУ
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья
36.99

Дорохіна, М. О.
Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників : Викладачі ПУСКУ / М. О. Дорохіна, В. О. Скрипник, М. А. Кудрик // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.70-72. – На укр. яз.

ББК 36.99

загальний = Харчування : громадське
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : м'яса


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки
Немає прим.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки N3
РВВ ПУСКУ, 10/2002 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.175)