Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Топольник, В. Г. - Кількісна характеристика технологічних властивостей кулінарної сировини
Топольник, В. Г. - Кількісна характеристика технологічних властивостей кулінарної сировини
Статья
Автор: Топольник, В. Г.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Кількісна характеристика технологічних властивостей кулінарної сировини
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Топольник, В. Г.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Кількісна характеристика технологічних властивостей кулінарної сировини
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.99
Топольник, В. Г.
Кількісна характеристика технологічних властивостей кулінарної сировини / В. Г. Топольник // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.87-89. – На укр. яз.
ББК 36.99
загальний = Сировина
загальний = Технологія : приготування їжі
36.99
Топольник, В. Г.
Кількісна характеристика технологічних властивостей кулінарної сировини / В. Г. Топольник // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.87-89. – На укр. яз.
ББК 36.99
загальний = Сировина
загальний = Технологія : приготування їжі