лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Розширення асортименту консервів з томатів зелених

Плахотін, В. Я. - Розширення асортименту консервів з томатів зелених

Розширення асортименту консервів з томатів зелених
Немає прим.
Статья
Автор: Плахотін, В. Я.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Розширення асортименту консервів з томатів зелених
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья
36.96

Плахотін, В. Я.
Розширення асортименту консервів з томатів зелених / В. Я. Плахотін, Г. С. Рибіцька, І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.90-92. – На укр. яз.

ББК 36.96

Загальний = Переробка : овочів
Загальний = Овочі : томати
Загальний = Продукти (харчування) : консерви
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Загальний = Асортимент


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки
Немає прим.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки N3
РВВ ПУСКУ, 10/2002 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)