Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Розширення асортименту консервів з томатів зелених
Плахотін, В. Я. - Розширення асортименту консервів з томатів зелених
Статья
Автор: Плахотін, В. Я.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Розширення асортименту консервів з томатів зелених
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Плахотін, В. Я.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Розширення асортименту консервів з томатів зелених
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.96
Плахотін, В. Я.
Розширення асортименту консервів з томатів зелених / В. Я. Плахотін, Г. С. Рибіцька, І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.90-92. – На укр. яз.
ББК 36.96
загальний = Переробка : овочів
загальний = Овочі : томати
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Асортимент
36.96
Плахотін, В. Я.
Розширення асортименту консервів з томатів зелених / В. Я. Плахотін, Г. С. Рибіцька, І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.90-92. – На укр. яз.
ББК 36.96
загальний = Переробка : овочів
загальний = Овочі : томати
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Асортимент