Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шаповал, Н. I. - Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
Шаповал, Н. I. - Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
Статья
Автор: Шаповал, Н. I.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шаповал, Н. I.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36
Шаповал, Н. I.
Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі / Н. I. Шаповал, І. В. Чоні // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.105-107. – На укр. яз.
ББК 36
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Використання
загальний = Речовина : емульсія
36
Шаповал, Н. I.
Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі / Н. I. Шаповал, І. В. Чоні // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.105-107. – На укр. яз.
ББК 36
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Використання
загальний = Речовина : емульсія