Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Суткович, Т. Ю. - Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості
Суткович, Т. Ю. - Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості
Статья
Автор: Суткович, Т. Ю.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Суткович, Т. Ю.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.88
Суткович, Т. Ю.
Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості / Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.110-112. – На укр. яз.
ББК 36.88
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Плоди : яблуко
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : соки
36.88
Суткович, Т. Ю.
Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості / Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 10/2002. – N3. – С.110-112. – На укр. яз.
ББК 36.88
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Плоди : яблуко
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : соки