Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лопухіна, О. О. - Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру
Лопухіна, О. О. - Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру
Автореферат/Диссертация
Автор: Лопухіна, О. О.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру: Автореф. дис.: 05.18.12
Видавництво: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Лопухіна, О. О.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру: Автореф. дис.: 05.18.12
Видавництво: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат
36.84 Л77
Лопухіна, О. О.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру : Автореф. дис.: 05.18.12 / О. О. Лопухіна. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – 18 с. – На укр. яз.
ББК 36.84 Л77
загальний = Виробництво : цукрове
бр.7400 Читальний зал для науковців
36.84 Л77
Лопухіна, О. О.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру : Автореф. дис.: 05.18.12 / О. О. Лопухіна. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – 18 с. – На укр. яз.
ББК 36.84 Л77
загальний = Виробництво : цукрове
бр.7400 Читальний зал для науковців