Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лисицын, А. Б. - Перспективные технологии производства новых видов ферментированных колбас
Лисицын, А. Б. - Перспективные технологии производства новых видов ферментированных колбас
Статья
Автор: Лисицын, А. Б.
Мясная индустрия. Перспективные технологии производства новых видов ферментированных колбас
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Лисицын, А. Б.
Мясная индустрия. Перспективные технологии производства новых видов ферментированных колбас
б.г.
ISBN відсутній
Статья
36.92
Лисицын, А. Б.
Перспективные технологии производства новых видов ферментированных колбас / А. Б. Лисицын, Л. С. Кудряшов, В. А. Алексахина // Мясная индустрия. – 11/2003. – N11. – С.24-27. – На рус. яз.
ББК 36.92
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : м'ясна
36.92
Лисицын, А. Б.
Перспективные технологии производства новых видов ферментированных колбас / А. Б. Лисицын, Л. С. Кудряшов, В. А. Алексахина // Мясная индустрия. – 11/2003. – N11. – С.24-27. – На рус. яз.
ББК 36.92
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : м'ясна