Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лисицын, А. Б. - Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас
Лисицын, А. Б. - Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас
Статья
Автор: Лисицын, А. Б.
Все о мясе. Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Лисицын, А. Б.
Все о мясе. Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Лисицын, А. Б.
Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас / А. Б. Лисицын, Л. С. Кудряшов, В. А. Алексахина, В. А. Лисицына // Все о мясе. – 09/2003. – N3. – С.3-14. – На рус. яз.
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальнотехнічні дисципліни : Біотехнологія
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Технологія : Біотехнологія
Лисицын, А. Б.
Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас / А. Б. Лисицын, Л. С. Кудряшов, В. А. Алексахина, В. А. Лисицына // Все о мясе. – 09/2003. – N3. – С.3-14. – На рус. яз.
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальнотехнічні дисципліни : Біотехнологія
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Технологія : Біотехнологія