Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Демчук, Г. С. - Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
Демчук, Г. С. - Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
Книга (аналит. описание)
Автор: Демчук, Г. С.
"Дослідження ринку товарів і послуг України" ( 26-27 листопада 1998 року). Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Демчук, Г. С.
"Дослідження ринку товарів і послуг України" ( 26-27 листопада 1998 року). Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
65.9(4Укр)421.51+65.9(4Укр)-13
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів / Г. С. Демчук, В. О. Назаренко // "Дослідження ринку товарів і послуг України" ( 26-27 листопада 1998 року) = Матеріали науково-практичної конференції / О.П. Шеляков, В. В. Дворніченко, Ю. В. Ніколенко, Г. В. Боярчук, Н. В. Карпенко, П. Ю. Балабан, В. I. Бєляєва. – Полтава : Полт. кооп. ін-т, 1999. – С.262-266. – На укр. яз.
ББК 65.9(4Укр)421.51+65.9(4Укр)-13
общий = Економіка України
общий = Конкурентоспроможність : товарів
общий = Продукти (харчування) : м'ясо
общий = Якість : товарів
65.9(4Укр)421.51+65.9(4Укр)-13
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів / Г. С. Демчук, В. О. Назаренко // "Дослідження ринку товарів і послуг України" ( 26-27 листопада 1998 року) = Матеріали науково-практичної конференції / О.П. Шеляков, В. В. Дворніченко, Ю. В. Ніколенко, Г. В. Боярчук, Н. В. Карпенко, П. Ю. Балабан, В. I. Бєляєва. – Полтава : Полт. кооп. ін-т, 1999. – С.262-266. – На укр. яз.
ББК 65.9(4Укр)421.51+65.9(4Укр)-13
общий = Економіка України
общий = Конкурентоспроможність : товарів
общий = Продукти (харчування) : м'ясо
общий = Якість : товарів