Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бичківський, Р. В. - Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація
Бичківський, Р. В. - Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація
Книга
Автор: Бичківський, Р. В.
Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація: Підручник
Видавництво: Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2004 г.
ISBN 966-553-323-1
Автор: Бичківський, Р. В.
Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація: Підручник
Видавництво: Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2004 г.
ISBN 966-553-323-1
Книга
30.10я73 Б67
Бичківський, Р. В.
Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація : Підручник / Р. В. Бичківський, П. Г. Столярчук, П. Р. Гамула. – 2-ге вид., випр. і доп. – Львів : Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2004. – 560 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-553-323-1 : 45.00.
ББК 30.10я73 Б67
ББК 30ця73
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Стандартизація,сертифікація, метрологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Стандартизація та сертифікація продукції та послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Сертифікація та ліцензування продукції та послуг ресторанного господарства
загальний = Економіка України
загальний = Сертифікація
загальний = Організації : міжнародні
загальний = Стандарт
загальний = Кодування : штрихове
загальний = Метрологія
загальний = Забезпечення : метрологічне
загальний = Система : якості
загальний = Контроль : державний
загальний = Управління : якістю
загальний = Служба : метрологічна
загальний = Аналіз : статистичний
загальний = Система : стандартів
загальний = Система : сертифікації
загальний = Стандартизація
загальний = Знак : відповідності
Житомирська філія
323252 Загальний читальний зал
323253 Загальний читальний зал
323254 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
323251 Навч. абонемент
323256 Навч. абонемент
323257 Навч. абонемент
323258 Навч. абонемент
323259 Навч. абонемент
323260 Навч. абонемент
Херсонська філія
Черкаська філія
323255 Читальний зал для науковців
30.10я73 Б67
Бичківський, Р. В.
Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація : Підручник / Р. В. Бичківський, П. Г. Столярчук, П. Р. Гамула. – 2-ге вид., випр. і доп. – Львів : Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2004. – 560 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-553-323-1 : 45.00.
ББК 30.10я73 Б67
ББК 30ця73
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Стандартизація,сертифікація, метрологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Стандартизація та сертифікація продукції та послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Сертифікація та ліцензування продукції та послуг ресторанного господарства
загальний = Економіка України
загальний = Сертифікація
загальний = Організації : міжнародні
загальний = Стандарт
загальний = Кодування : штрихове
загальний = Метрологія
загальний = Забезпечення : метрологічне
загальний = Система : якості
загальний = Контроль : державний
загальний = Управління : якістю
загальний = Служба : метрологічна
загальний = Аналіз : статистичний
загальний = Система : стандартів
загальний = Система : сертифікації
загальний = Стандартизація
загальний = Знак : відповідності
Житомирська філія
323252 Загальний читальний зал
323253 Загальний читальний зал
323254 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
323251 Навч. абонемент
323256 Навч. абонемент
323257 Навч. абонемент
323258 Навч. абонемент
323259 Навч. абонемент
323260 Навч. абонемент
Херсонська філія
Черкаська філія
323255 Читальний зал для науковців