лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Проблеми техніки і технології харчових виробництв

Проблеми техніки і технології харчових виробництв

Проблеми техніки і технології харчових виробництв
Доступно
 3 з 3
Книга
Автор:
Проблеми техніки і технології харчових виробництв: Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р.
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN 966-7971-11-2

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36 П78

Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – 351 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7971-11-2 : 6.00.

ББК 36 П78

Загальний = Обладнання : технологічне
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Загальний = Переробка : продукції
Загальний = Технологія : консервування

бр.7461 Загальний читальний зал
Читальний зал для науковців


Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання фукусу у виробництві продуктів харчування
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Корзун, В. Н.
Використання фукусу у виробництві продуктів харчування: Використання морської водорості у виробництві харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Спосіб приготування пасти на основї грибів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Єфремов, Ю. I.
Спосіб приготування пасти на основї грибів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Спосіб приготування фаршу на основі грибів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Єфремов, Ю. I.
Спосіб приготування фаршу на основі грибів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Новая технология производства напитков
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Новая технология производства напитков
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ріпка, Н. I.
Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Малюк, Л. П.
Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Іванова, О. В.
Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сімахіна, Г. О.
Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Можливість використання нетрадиційної сировини у виробництві коекструзійних продуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ковбаса, В. М.
Можливість використання нетрадиційної сировини у виробництві коекструзійних продуктів: Використання порошку водорості в якості біологічно активної добавки
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вивчення реологічних характеристик збитих систем з використанням топінамбура
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Вивчення реологічних характеристик збитих систем з використанням топінамбура
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Новые кондитерские изделия повышенной биологической ценности
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Артеменко, В. С.
Новые кондитерские изделия повышенной биологической ценности
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Пошуки нових джерел біоактивних речовин для підвищення вітамінного складу продуктів харчування
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Нужна, Т. В.
Пошуки нових джерел біоактивних речовин для підвищення вітамінного складу продуктів харчування
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технології напівфабрикатів з дикорослої сировини
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Коршунова, Г. Ф.
Розробка технології напівфабрикатів з дикорослої сировини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технология комбинированного молочно-растительного белкового продукта
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рекичанская, Л. В.
Технология комбинированного молочно-растительного белкового продукта
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання водоростей при отриманні харчових продуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Данилова, О. I.
Використання водоростей при отриманні харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Оптимізація технології виробництва збагачених екструдованих сухих сніданків
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сердюк, Л. В.
Оптимізація технології виробництва збагачених екструдованих сухих сніданків
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Соевые продукты в хлебопечении
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Салавелис, А. Д.
Соевые продукты в хлебопечении
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості використання електромагнітних апаратів з вихровим шаром при приготуванні тіста для пр...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Особливості використання електромагнітних апаратів з вихровим шаром при приготуванні тіста для пр...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Підвищення харчової цінності виробів з пісочного тіста
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Підвищення харчової цінності виробів з пісочного тіста
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання полісахаридів рослинного та мікробного походження у виробництві борошняних кондитерс...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Калакура, М. М.
Використання полісахаридів рослинного та мікробного походження у виробництві борошняних кондитерс...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

К вопросу о сохранении биологической ценности рафинированных масел и жиров
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Зиборова, Л. Г.
К вопросу о сохранении биологической ценности рафинированных масел и жиров
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка нової технології тортів із морозива
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дюкарева, Г. I.
Розробка нової технології тортів із морозива
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Исследование спектральных характеристик пива, обработанного высоким давлением
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сукманок, В. А.
Исследование спектральных характеристик пива, обработанного высоким давлением
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання рослинних пігментовмісних добавок для збагачення напоїв
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пилипенко, Л. М.
Використання рослинних пігментовмісних добавок для збагачення напоїв
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Способи зберігання зелених томатів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Способи зберігання зелених томатів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання бобів сої в кондитерській промисловості
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Холодний, Л. П.
Використання бобів сої в кондитерській промисловості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Луговська, В. Г.
Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Будник, Н. В.
Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання експериментального тендеризатора та його вплив на якісні показники м'ясопродуктів, в...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Селютін, В. О.
Використання експериментального тендеризатора та його вплив на якісні показники м'ясопродуктів, в...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Витаминизированное подсолнечное масло
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ильдирова, С. К.
Витаминизированное подсолнечное масло
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективи подовження терміну зберігання кондитерських виробів з листкового тіста
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Полякова, А. В.
Перспективи подовження терміну зберігання кондитерських виробів з листкового тіста
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Удосконалення робочої ємності для сировини НВЧ-вакуумного апарата для сушіння пряних та ефірних к...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Удосконалення робочої ємності для сировини НВЧ-вакуумного апарата для сушіння пряних та ефірних к...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проблема вдосконалення технології первинної переробки кісточкових плодів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гаврилов, О. В.
Проблема вдосконалення технології первинної переробки кісточкових плодів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування схеми технологічного процесу вирощування проростків зернобобових культур як продово...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сорока, Г. О.
Обгрунтування схеми технологічного процесу вирощування проростків зернобобових культур як продово...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Електроосмотичне обезводнення рослинної сировини
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Северин, О. А.
Електроосмотичне обезводнення рослинної сировини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Застосування акумуляторів холоду в холодильному обладнанні
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сафонов, В. В.
Застосування акумуляторів холоду в холодильному обладнанні
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження математичної моделі електромагнітного апарата з вихровим шаром при проведенні в ньому...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Дослідження математичної моделі електромагнітного апарата з вихровим шаром при проведенні в ньому...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Напрями переоснащення та зниження енерговитрат хлібопекарськими підприємствами споживчої кооперації
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Котенко, А. Г.
Напрями переоснащення та зниження енерговитрат хлібопекарськими підприємствами споживчої кооперації
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологическая линия производства сыра для фермерских хозяйств
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Котенко, А. Г.
Технологическая линия производства сыра для фермерских хозяйств
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Конструктивне рішення апарата для здійснення обробки пряних та ефірних культур при розрідженні з ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Конструктивне рішення апарата для здійснення обробки пряних та ефірних культур при розрідженні з ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пахомов, П. Л.
Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективні напрями одержання порошків із рослинної сировини
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сомов, О. С.
Перспективні напрями одержання порошків із рослинної сировини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження роботи електромагнітного апарата АВС-350 з вихровим шаром
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Дослідження роботи електромагнітного апарата АВС-350 з вихровим шаром
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості безперервної обробки систем Рід-Рід та Рід-тв в електромагнітних апаратах з вихровим ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Особливості безперервної обробки систем Рід-Рід та Рід-тв в електромагнітних апаратах з вихровим ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

До питання дослідження деяких тепло- і масообмінних процесів при двосторонньому жарінні м'ясопрод...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
До питання дослідження деяких тепло- і масообмінних процесів при двосторонньому жарінні м'ясопрод...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)