Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Проблеми техніки і технології харчових виробництв
Проблеми техніки і технології харчових виробництв
Книга
Автор:
Проблеми техніки і технології харчових виробництв: Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р.
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN 966-7971-11-2
Автор:
Проблеми техніки і технології харчових виробництв: Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р.
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN 966-7971-11-2
Книга
36 П78
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – 351 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7971-11-2 : 6.00.
ББК 36 П78
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Технологія : консервування
загальний = Переробка : продукції
бр.7461 Загальний читальний зал
Читальний зал для науковців
36 П78
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – 351 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7971-11-2 : 6.00.
ББК 36 П78
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Технологія : консервування
загальний = Переробка : продукції
бр.7461 Загальний читальний зал
Читальний зал для науковців
Пов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Корзун, В. Н.
Використання фукусу у виробництві продуктів харчування: Використання морської водорості у виробництві харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В. Н.
Використання фукусу у виробництві продуктів харчування: Використання морської водорості у виробництві харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Єфремов, Ю. I.
Спосіб приготування пасти на основї грибів
б.р.
ISBN відсутній
Єфремов, Ю. I.
Спосіб приготування пасти на основї грибів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Єфремов, Ю. I.
Спосіб приготування фаршу на основі грибів
б.р.
ISBN відсутній
Єфремов, Ю. I.
Спосіб приготування фаршу на основі грибів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, А. И.
Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ріпка, Н. I.
Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Ріпка, Н. I.
Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Малюк, Л. П.
Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Малюк, Л. П.
Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Іванова, О. В.
Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
б.р.
ISBN відсутній
Іванова, О. В.
Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сімахіна, Г. О.
Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
б.р.
ISBN відсутній
Сімахіна, Г. О.
Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ковбаса, В. М.
Можливість використання нетрадиційної сировини у виробництві коекструзійних продуктів: Використання порошку водорості в якості біологічно активної добавки
б.р.
ISBN відсутній
Ковбаса, В. М.
Можливість використання нетрадиційної сировини у виробництві коекструзійних продуктів: Використання порошку водорості в якості біологічно активної добавки
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Вивчення реологічних характеристик збитих систем з використанням топінамбура
б.р.
ISBN відсутній
Гніцевич, В. А.
Вивчення реологічних характеристик збитих систем з використанням топінамбура
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Артеменко, В. С.
Новые кондитерские изделия повышенной биологической ценности
б.р.
ISBN відсутній
Артеменко, В. С.
Новые кондитерские изделия повышенной биологической ценности
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Нужна, Т. В.
Пошуки нових джерел біоактивних речовин для підвищення вітамінного складу продуктів харчування
б.р.
ISBN відсутній
Нужна, Т. В.
Пошуки нових джерел біоактивних речовин для підвищення вітамінного складу продуктів харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Коршунова, Г. Ф.
Розробка технології напівфабрикатів з дикорослої сировини
б.р.
ISBN відсутній
Коршунова, Г. Ф.
Розробка технології напівфабрикатів з дикорослої сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рекичанская, Л. В.
Технология комбинированного молочно-растительного белкового продукта
б.р.
ISBN відсутній
Рекичанская, Л. В.
Технология комбинированного молочно-растительного белкового продукта
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Данилова, О. I.
Використання водоростей при отриманні харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Данилова, О. I.
Використання водоростей при отриманні харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сердюк, Л. В.
Оптимізація технології виробництва збагачених екструдованих сухих сніданків
б.р.
ISBN відсутній
Сердюк, Л. В.
Оптимізація технології виробництва збагачених екструдованих сухих сніданків
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Особливості використання електромагнітних апаратів з вихровим шаром при приготуванні тіста для пр...
б.р.
ISBN відсутній
Оберемок, В. М.
Особливості використання електромагнітних апаратів з вихровим шаром при приготуванні тіста для пр...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Підвищення харчової цінності виробів з пісочного тіста
б.р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Підвищення харчової цінності виробів з пісочного тіста
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Калакура, М. М.
Використання полісахаридів рослинного та мікробного походження у виробництві борошняних кондитерс...
б.р.
ISBN відсутній
Калакура, М. М.
Використання полісахаридів рослинного та мікробного походження у виробництві борошняних кондитерс...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Зиборова, Л. Г.
К вопросу о сохранении биологической ценности рафинированных масел и жиров
б.р.
ISBN відсутній
Зиборова, Л. Г.
К вопросу о сохранении биологической ценности рафинированных масел и жиров
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дюкарева, Г. I.
Розробка нової технології тортів із морозива
б.р.
ISBN відсутній
Дюкарева, Г. I.
Розробка нової технології тортів із морозива
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сукманок, В. А.
Исследование спектральных характеристик пива, обработанного высоким давлением
б.р.
ISBN відсутній
Сукманок, В. А.
Исследование спектральных характеристик пива, обработанного высоким давлением
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пилипенко, Л. М.
Використання рослинних пігментовмісних добавок для збагачення напоїв
б.р.
ISBN відсутній
Пилипенко, Л. М.
Використання рослинних пігментовмісних добавок для збагачення напоїв
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Холодний, Л. П.
Використання бобів сої в кондитерській промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Холодний, Л. П.
Використання бобів сої в кондитерській промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Луговська, В. Г.
Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
б.р.
ISBN відсутній
Луговська, В. Г.
Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Будник, Н. В.
Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
б.р.
ISBN відсутній
Будник, Н. В.
Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Селютін, В. О.
Використання експериментального тендеризатора та його вплив на якісні показники м'ясопродуктів, в...
б.р.
ISBN відсутній
Селютін, В. О.
Використання експериментального тендеризатора та його вплив на якісні показники м'ясопродуктів, в...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Гайворонська, З. М.
Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
б.р.
ISBN відсутній
Шеляков, О. П.
Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Полякова, А. В.
Перспективи подовження терміну зберігання кондитерських виробів з листкового тіста
б.р.
ISBN відсутній
Полякова, А. В.
Перспективи подовження терміну зберігання кондитерських виробів з листкового тіста
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Удосконалення робочої ємності для сировини НВЧ-вакуумного апарата для сушіння пряних та ефірних к...
б.р.
ISBN відсутній
Шеляков, О. П.
Удосконалення робочої ємності для сировини НВЧ-вакуумного апарата для сушіння пряних та ефірних к...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, А. И.
Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гаврилов, О. В.
Проблема вдосконалення технології первинної переробки кісточкових плодів
б.р.
ISBN відсутній
Гаврилов, О. В.
Проблема вдосконалення технології первинної переробки кісточкових плодів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сорока, Г. О.
Обгрунтування схеми технологічного процесу вирощування проростків зернобобових культур як продово...
б.р.
ISBN відсутній
Сорока, Г. О.
Обгрунтування схеми технологічного процесу вирощування проростків зернобобових культур як продово...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Северин, О. А.
Електроосмотичне обезводнення рослинної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Северин, О. А.
Електроосмотичне обезводнення рослинної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сафонов, В. В.
Застосування акумуляторів холоду в холодильному обладнанні
б.р.
ISBN відсутній
Сафонов, В. В.
Застосування акумуляторів холоду в холодильному обладнанні
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Дослідження математичної моделі електромагнітного апарата з вихровим шаром при проведенні в ньому...
б.р.
ISBN відсутній
Шеляков, О. П.
Дослідження математичної моделі електромагнітного апарата з вихровим шаром при проведенні в ньому...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Котенко, А. Г.
Напрями переоснащення та зниження енерговитрат хлібопекарськими підприємствами споживчої кооперації
б.р.
ISBN відсутній
Котенко, А. Г.
Напрями переоснащення та зниження енерговитрат хлібопекарськими підприємствами споживчої кооперації
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Котенко, А. Г.
Технологическая линия производства сыра для фермерских хозяйств
б.р.
ISBN відсутній
Котенко, А. Г.
Технологическая линия производства сыра для фермерских хозяйств
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
б.р.
ISBN відсутній
Скрипник, В. О.
Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Конструктивне рішення апарата для здійснення обробки пряних та ефірних культур при розрідженні з ...
б.р.
ISBN відсутній
Шеляков, О. П.
Конструктивне рішення апарата для здійснення обробки пряних та ефірних культур при розрідженні з ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пахомов, П. Л.
Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм
б.р.
ISBN відсутній
Пахомов, П. Л.
Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сомов, О. С.
Перспективні напрями одержання порошків із рослинної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Сомов, О. С.
Перспективні напрями одержання порошків із рослинної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Дослідження роботи електромагнітного апарата АВС-350 з вихровим шаром
б.р.
ISBN відсутній
Оберемок, В. М.
Дослідження роботи електромагнітного апарата АВС-350 з вихровим шаром
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Особливості безперервної обробки систем Рід-Рід та Рід-тв в електромагнітних апаратах з вихровим ...
б.р.
ISBN відсутній
Шеляков, О. П.
Особливості безперервної обробки систем Рід-Рід та Рід-тв в електромагнітних апаратах з вихровим ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
До питання дослідження деяких тепло- і масообмінних процесів при двосторонньому жарінні м'ясопрод...
б.р.
ISBN відсутній
Дорохін, В. О.
До питання дослідження деяких тепло- і масообмінних процесів при двосторонньому жарінні м'ясопрод...
б.р.
ISBN відсутній