лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Методи контролю харчових виробництв

Методи контролю харчових виробництв

Методи контролю харчових виробництв
Доступно
 4 з 4
Книга
Автор:
Методи контролю харчових виробництв: Опорний конспект лекцій
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36-1я73 М54

Методи контролю харчових виробництв : Опорний конспект лекцій / уклад. Є. В. Тарасенко, В. С. Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133 с. – На укр. яз. : 13.60.

ББК 36-1я73 М54

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Хімічні методи дослідження сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі

322476 Загальний читальний зал
322478 Загальний читальний зал
322479 Загальний читальний зал
322480 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)