Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Методи контролю харчових виробництв
Методи контролю харчових виробництв
Книга
Автор:
Методи контролю харчових виробництв: Опорний конспект лекцій
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи контролю харчових виробництв: Опорний конспект лекцій
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
36-1я73 М54
Методи контролю харчових виробництв : Опорний конспект лекцій / уклад. Є. В. Тарасенко, В. С. Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133 с. – На укр. яз. : 13.60.
ББК 36-1я73 М54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Хімічні методи дослідження сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі
322476 Загальний читальний зал
322478 Загальний читальний зал
322479 Загальний читальний зал
322480 Навч. абонемент
36-1я73 М54
Методи контролю харчових виробництв : Опорний конспект лекцій / уклад. Є. В. Тарасенко, В. С. Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133 с. – На укр. яз. : 13.60.
ББК 36-1я73 М54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Хімічні методи дослідження сировини і матеріалів
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі
322476 Загальний читальний зал
322478 Загальний читальний зал
322479 Загальний читальний зал
322480 Навч. абонемент