Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Товарознавство молочних товарів
Товарознавство молочних товарів
Книга
Автор:
Товарознавство молочних товарів: Навч. посібник
Видавництво: Професіонал, 2004 г.
ISBN 966-85562-6-7
Автор:
Товарознавство молочних товарів: Навч. посібник
Видавництво: Професіонал, 2004 г.
ISBN 966-85562-6-7
Книга
65.9(4Укр)421.51я73 Т50
Товарознавство молочних товарів : Навч. посібник / А. Б. Рудавська, Г. В. Дейниченко, В. М. Козлов, Г. I. Дюкарева. – Київ : Професіонал, 2004. – 312 с. – На укр. яз. – ISBN 966-85562-6-7 : 21.00.
ББК 65.9(4Укр)421.51я73 Т50
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Товарознавство продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва : Контроль якості продукції
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Товарознавство харчових продуктів
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Страва : десерт
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Навч. абонемент
323106 Навч. абонемент
323107 Навч. абонемент
323108 Навч. абонемент
323109 Навч. абонемент
323110 Навч. абонемент
326476 Навч. абонемент
323101 ЧЗ1
323102 ЧЗ1
323103 ЧЗ1
323104 ЧЗ1
323105 ЧЗ3
65.9(4Укр)421.51я73 Т50
Товарознавство молочних товарів : Навч. посібник / А. Б. Рудавська, Г. В. Дейниченко, В. М. Козлов, Г. I. Дюкарева. – Київ : Професіонал, 2004. – 312 с. – На укр. яз. – ISBN 966-85562-6-7 : 21.00.
ББК 65.9(4Укр)421.51я73 Т50
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Товарознавство продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва : Контроль якості продукції
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Товарознавство харчових продуктів
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Страва : десерт
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Навч. абонемент
323106 Навч. абонемент
323107 Навч. абонемент
323108 Навч. абонемент
323109 Навч. абонемент
323110 Навч. абонемент
326476 Навч. абонемент
323101 ЧЗ1
323102 ЧЗ1
323103 ЧЗ1
323104 ЧЗ1
323105 ЧЗ3