Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жемела, Г. П. - Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Жемела, Г. П. - Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Книга
Автор: Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник
Видавництво: РВВ "TERRA", 2003 г.
ISBN 5-84040-091-2
Автор: Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник
Видавництво: РВВ "TERRA", 2003 г.
ISBN 5-84040-091-2
Книга
36.82я73 Ж53
Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : Підручник / Г. П. Жемела, В. I. Шемавньов, О. М. Олексюк. – Полтава : РВВ "TERRA", 2003. – 420 с. – На укр. яз. – ISBN 5-84040-091-2.
ББК 36.82я73 Ж53
ББК 36.91я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Овочі
загальний = Овочі : картопля
загальний = Овочі : буряк
загальний = Плоди
загальний = Склад : хімічний
загальний = Переробка : зерна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Тютюн
загальний = Рослина : льон
загальний = Рослина : конопля
загальний = Виробництво : кормів
загальний = Рослина : хміль
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : цукрове
322682 Загальний читальний зал
322699 Загальний читальний зал
322700 Загальний читальний зал
322683 Навч. абонемент
322684 Навч. абонемент
322685 Навч. абонемент
322686 Навч. абонемент
322687 Навч. абонемент
322688 Навч. абонемент
322689 Навч. абонемент
322690 Навч. абонемент
322691 Навч. абонемент
322692 Навч. абонемент
322693 Навч. абонемент
322694 Навч. абонемент
322695 Навч. абонемент
322696 Навч. абонемент
322697 Навч. абонемент
322701 Навч. абонемент
322698 Читальний зал для науковців
36.82я73 Ж53
Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : Підручник / Г. П. Жемела, В. I. Шемавньов, О. М. Олексюк. – Полтава : РВВ "TERRA", 2003. – 420 с. – На укр. яз. – ISBN 5-84040-091-2.
ББК 36.82я73 Ж53
ББК 36.91я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Овочі
загальний = Овочі : картопля
загальний = Овочі : буряк
загальний = Плоди
загальний = Склад : хімічний
загальний = Переробка : зерна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Тютюн
загальний = Рослина : льон
загальний = Рослина : конопля
загальний = Виробництво : кормів
загальний = Рослина : хміль
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : цукрове
322682 Загальний читальний зал
322699 Загальний читальний зал
322700 Загальний читальний зал
322683 Навч. абонемент
322684 Навч. абонемент
322685 Навч. абонемент
322686 Навч. абонемент
322687 Навч. абонемент
322688 Навч. абонемент
322689 Навч. абонемент
322690 Навч. абонемент
322691 Навч. абонемент
322692 Навч. абонемент
322693 Навч. абонемент
322694 Навч. абонемент
322695 Навч. абонемент
322696 Навч. абонемент
322697 Навч. абонемент
322701 Навч. абонемент
322698 Читальний зал для науковців