Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Жемела, Г. П. - Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Жемела, Г. П. - Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Книга
Автор: Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник
Издательство: РВВ "TERRA", 2003 г.
ISBN 5-84040-091-2
Автор: Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник
Издательство: РВВ "TERRA", 2003 г.
ISBN 5-84040-091-2
Книга
36.82я73 Ж53
Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : Підручник / Г. П. Жемела, В. I. Шемавньов, О. М. Олексюк. – Полтава : РВВ "TERRA", 2003. – 420 с. – На укр. яз. – ISBN 5-84040-091-2.
ББК 36.82я73 Ж53
ББК 36.91я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Овочі
загальний = Овочі : картопля
загальний = Овочі : буряк
загальний = Плоди
загальний = Склад : хімічний
загальний = Переробка : зерна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Тютюн
загальний = Рослина : льон
загальний = Рослина : конопля
загальний = Виробництво : кормів
загальний = Рослина : хміль
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : цукрове
322683 Навч. абонемент
322684 Навч. абонемент
322685 Навч. абонемент
322686 Навч. абонемент
322687 Навч. абонемент
322688 Навч. абонемент
322689 Навч. абонемент
322690 Навч. абонемент
322691 Навч. абонемент
322692 Навч. абонемент
322693 Навч. абонемент
322694 Навч. абонемент
322695 Навч. абонемент
322696 Навч. абонемент
322697 Навч. абонемент
322701 Навч. абонемент
322682 ЧЗ1
322699 ЧЗ1
322700 ЧЗ1
322698 ЧЗ3
36.82я73 Ж53
Жемела, Г. П.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : Підручник / Г. П. Жемела, В. I. Шемавньов, О. М. Олексюк. – Полтава : РВВ "TERRA", 2003. – 420 с. – На укр. яз. – ISBN 5-84040-091-2.
ББК 36.82я73 Ж53
ББК 36.91я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Овочі
загальний = Овочі : картопля
загальний = Овочі : буряк
загальний = Плоди
загальний = Склад : хімічний
загальний = Переробка : зерна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Тютюн
загальний = Рослина : льон
загальний = Рослина : конопля
загальний = Виробництво : кормів
загальний = Рослина : хміль
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : цукрове
322683 Навч. абонемент
322684 Навч. абонемент
322685 Навч. абонемент
322686 Навч. абонемент
322687 Навч. абонемент
322688 Навч. абонемент
322689 Навч. абонемент
322690 Навч. абонемент
322691 Навч. абонемент
322692 Навч. абонемент
322693 Навч. абонемент
322694 Навч. абонемент
322695 Навч. абонемент
322696 Навч. абонемент
322697 Навч. абонемент
322701 Навч. абонемент
322682 ЧЗ1
322699 ЧЗ1
322700 ЧЗ1
322698 ЧЗ3