Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Черевко, О. I. - Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
Черевко, О. I. - Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
Книга (аналит. описание)
Автор: Черевко, О. I.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Черевко, О. I.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн. 36 П78
Черевко, О. I.
Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.65-67. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Харчування : громадське
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Домішок : харчовий
Кн. 36 П78
Черевко, О. I.
Підвищення ефективності термообробки шляхом регулювання компонентного складу кулінарних виробів / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.65-67. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Харчування : громадське
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Домішок : харчовий