Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Черевко, О. I. - Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
Черевко, О. I. - Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
Книга (аналит. описание)
Автор: Черевко, О. I.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Черевко, О. I.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36 П78
Черевко, О. I.
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.81-83. – На укр. яз.
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Переробка : продукції
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Інтенсифікація
36 П78
Черевко, О. I.
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.81-83. – На укр. яз.
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Переробка : продукції
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Інтенсифікація