Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
Хомич, Г. П. - Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
Книга (аналит. описание)
Автор: Хомич, Г. П.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн. 36 П78
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.94-95. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Ягода
загальний = Переробка : ягід
Кн. 36 П78
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.94-95. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Ягода
загальний = Переробка : ягід