Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Н. В. - Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
Олійник, Н. В. - Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
Книга (аналит. описание)
Автор: Олійник, Н. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Н. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн.36 П78
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості / Н. В. Олійник // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.115-116. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Технологія
загальний = Промисловість : хлібопекарна
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
Кн.36 П78
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості / Н. В. Олійник // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.115-116. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Технологія
загальний = Промисловість : хлібопекарна
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні