лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба

Капліна, Т. В. - Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба

Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
36 П78

Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба / Т. В. Капліна, Р. М. Фірсова, М. О. Дорохіна // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.117-119. – На укр. яз.


Загальний = Продукти (харчування) : хліб
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Загальний = Якість : продукції
Загальний = Промисловість : хлібопекарна


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Проблеми техніки і технології харчових виробництв
Немає прим.
Книга

Проблеми техніки і технології харчових виробництв: Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р.
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN 966-7971-11-2


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)