Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
Капліна, Т. В. - Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36 П78
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба / Т. В. Капліна, Р. М. Фірсова, М. О. Дорохіна // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.117-119. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : хлібопекарна
36 П78
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба / Т. В. Капліна, Р. М. Фірсова, М. О. Дорохіна // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.117-119. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : хлібопекарна