Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Холодний, Л. П. - Використання бобів сої в кондитерській промисловості
Холодний, Л. П. - Використання бобів сої в кондитерській промисловості
Книга (аналит. описание)
Автор: Холодний, Л. П.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання бобів сої в кондитерській промисловості
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Холодний, Л. П.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання бобів сої в кондитерській промисловості
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн.36 П78
Холодний, Л. П.
Використання бобів сої в кондитерській промисловості / Л. П. Холодний // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.132-135. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Використання
загальний = Промисловість : харчова
Кн.36 П78
Холодний, Л. П.
Використання бобів сої в кондитерській промисловості / Л. П. Холодний // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.132-135. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Використання
загальний = Промисловість : харчова