Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сухолотюк, І. С. - Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
Сухолотюк, І. С. - Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
Книга (аналит. описание)
Автор: Сухолотюк, І. С.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сухолотюк, І. С.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн. 36 П78
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу / І. С. Сухолотюк, Г. С. Рибіцька // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.135-137. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Плоди
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Сировина : нетрадиційна
Кн. 36 П78
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу / І. С. Сухолотюк, Г. С. Рибіцька // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.135-137. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Плоди
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Сировина : нетрадиційна