Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Назаренко, В. О. - Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
Назаренко, В. О. - Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
Книга (аналит. описание)
Автор: Назаренко, В. О.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Назаренко, В. О.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн.36 П78
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів / В. О. Назаренко, Г. С. Демчук, І. В. Коваленко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.143-146. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Сировина
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
Кн.36 П78
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів / В. О. Назаренко, Г. С. Демчук, І. В. Коваленко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.143-146. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Сировина
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні