Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
Капліна, Т. В. - Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн. 36 П78
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання / Т. В. Капліна, О. В. Книшук // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.163-164. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
Кн. 36 П78
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання / Т. В. Капліна, О. В. Книшук // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.163-164. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Виробництво : напівфабрикатів