Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сімахіна, Г. О. - Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
Сімахіна, Г. О. - Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
Книга (аналит. описание)
Автор: Сімахіна, Г. О.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сімахіна, Г. О.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн.36 П78
Сімахіна, Г. О.
Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.286-287. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Переробка : овочів
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Домішок : харчовий
Кн.36 П78
Сімахіна, Г. О.
Отримання біологічно активних добавок з бурякового жому / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.286-287. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Переробка : овочів
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Домішок : харчовий