Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дейниченко, Г. В. - Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
Дейниченко, Г. В. - Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
Книга (аналит. описание)
Автор: Дейниченко, Г. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дейниченко, Г. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн. 36 П78
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умовах осьового стиснення між двома пластинами / Г. В. Дейниченко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Н. В. Івченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.290-292. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Технологія : приготування їжі
Кн. 36 П78
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умовах осьового стиснення між двома пластинами / Г. В. Дейниченко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Н. В. Івченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.290-292. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Технологія : приготування їжі