Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Карпенко, В. Д. - Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
Карпенко, В. Д. - Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
Книга (аналит. описание)
Автор: Карпенко, В. Д.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Карпенко, В. Д.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн.36 П78
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні / В. Д. Карпенко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.338-340. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Система
загальний = Харчування : громадське
загальний = Ефективність
загальний = Управління : якістю
Кн.36 П78
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні / В. Д. Карпенко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.338-340. – На укр. яз.
ББК Кн.36 П78
загальний = Система
загальний = Харчування : громадське
загальний = Ефективність
загальний = Управління : якістю