лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Технология производства вареной ветчины [Текст]

Технология производства вареной ветчины [Текст]

Технология производства вареной ветчины [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор:
Мясной бизнес. Технология производства вареной ветчины [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Технология производства вареной ветчины [Текст] // Мясной бизнес : науч.-практ. журнал. – 2008. – N9. – С.42-43. – На рус. яз.


загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Мясной бизнес
Немає прим.
Выпуск

Мясной бизнес: науч.-практ. журнал N9
Биопром, 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)