Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности
Книга
Автор:
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Видавництво: Мир, 2003 г.
ISBN 5-03-003595-8
Автор:
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Видавництво: Мир, 2003 г.
ISBN 5-03-003595-8
Книга
36.92 А64
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности : Монография / Э. Э. Афанасов, Н. С. Николаев, И. А. Рогов, С. А. Рыжов. – М. : Мир, 2003. – 184 с. – На рус. яз. – ISBN 5-03-003595-8 : 81.60.
ББК 36.92 А64
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Моделювання : виробничих процесів
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
324911 Загальний читальний зал
36.92 А64
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности : Монография / Э. Э. Афанасов, Н. С. Николаев, И. А. Рогов, С. А. Рыжов. – М. : Мир, 2003. – 184 с. – На рус. яз. – ISBN 5-03-003595-8 : 81.60.
ББК 36.92 А64
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Моделювання : виробничих процесів
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
324911 Загальний читальний зал