Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, А. М. - нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
Дорохович, А. М. - нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
Статья
Автор: Дорохович, А. М.
Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки.. нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохович, А. М.
Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки.. нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дорохович, А. М.
нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції / А. М. Дорохович, В. Оболкіна // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки. – 2004. – N1. – С.36-47.
загальний = Виробництво : кондитерське
Дорохович, А. М.
нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції / А. М. Дорохович, В. Оболкіна // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки. – 2004. – N1. – С.36-47.
загальний = Виробництво : кондитерське