лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Слащева, А. В. - Дослідження харчової цінності фаршевих виробів з топінамбуром + [Електрон. ресурс]

Слащева, А. В. - Дослідження харчової цінності фаршевих виробів з топінамбуром + [Електрон. ресурс]

Дослідження харчової цінності фаршевих виробів з топінамбуром + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Автор: Слащева, А. В.
Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки.. Дослідження харчової цінності фаршевих виробів з топінамбуром + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Слащева, А. В.
Дослідження харчової цінності фаршевих виробів з топінамбуром + [Електрон. ресурс] / А. В. Слащева // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки. – 2004. – N1. – С.91-97. - Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ.


загальний = Овочі : топінамбур
загальний = Промисловість : м'ясна


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки.
Немає прим.
Выпуск

Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки. N1
Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі, 2004 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)