Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, А. - Системний підхід до розробки технології желейного мармеладу на пектині і фруктозі для хворих на ц...
Дорохович, А. - Системний підхід до розробки технології желейного мармеладу на пектині і фруктозі для хворих на ц...
Статья
Автор: Дорохович, А.
Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки.. Системний підхід до розробки технології желейного мармеладу на пектині і фруктозі для хворих на ц...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохович, А.
Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки.. Системний підхід до розробки технології желейного мармеладу на пектині і фруктозі для хворих на ц...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дорохович, А.
Системний підхід до розробки технології желейного мармеладу на пектині і фруктозі для хворих на цукровий діабет / А. Дорохович // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки. – 2004. – N1.
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Продукти (харчування) : пектин
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : мармелад
Дорохович, А.
Системний підхід до розробки технології желейного мармеладу на пектині і фруктозі для хворих на цукровий діабет / А. Дорохович // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. Серія:Технічні науки. – 2004. – N1.
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Продукти (харчування) : пектин
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : мармелад