Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]
Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]
Статья
Автор:
Мясное дело. Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]: НАССР - Hazard Analysіs and Crіtіcal Control Poіnt
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Мясное дело. Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]: НАССР - Hazard Analysіs and Crіtіcal Control Poіnt
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс] : НАССР - Hazard Analysіs and Crіtіcal Control Poіnt // Мясное дело. – 2004. – N6. – С.18-21. - Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз.
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Якість : продукції
загальний = Стандартизація
Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс] : НАССР - Hazard Analysіs and Crіtіcal Control Poіnt // Мясное дело. – 2004. – N6. – С.18-21. - Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз.
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Якість : продукції
загальний = Стандартизація