лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]

Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]

Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Статья
Автор:
Мясное дело. Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс]: НАССР - Hazard Analysіs and Crіtіcal Control Poіnt
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Забезпечення безпечності продуктів харчування на основі принципів системи НАССР + [Електрон. ресурс] : НАССР - Hazard Analysіs and Crіtіcal Control Poіnt // Мясное дело. – 2004. – N6. – С.18-21. - Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз.


загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Якість : продукції
загальний = Стандартизація


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Мясное дело
Нет экз.
Выпуск

Мясное дело N6
ЧП "Корсар", 2004 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=18.205.26.39)