Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ткач, Н. I. - Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Еле...
Ткач, Н. I. - Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Еле...
Автореферат/Диссертация
Автор: Ткач, Н. I.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Еле...: Автореф. дис.: 05.18.15
Видавництво: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Ткач, Н. I.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Еле...: Автореф. дис.: 05.18.15
Видавництво: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2004 г.
ISBN відсутній
Автореферат
36.91 Т48
Ткач, Н. I.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Електронний ресурс] : Автореф. дис.: 05.18.15 / Н. I. Ткач. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2004. – 18 с. – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. : 0.48.
ББК 36.91 Т48
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Переробка : ягід
загальний = Продукти (харчування) : соки
Читальний зал для науковців
бр.8147 Читальний зал для науковців
36.91 Т48
Ткач, Н. I.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Електронний ресурс] : Автореф. дис.: 05.18.15 / Н. I. Ткач. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2004. – 18 с. – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. : 0.48.
ББК 36.91 Т48
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Переробка : ягід
загальний = Продукти (харчування) : соки
Читальний зал для науковців
бр.8147 Читальний зал для науковців