Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
Капліна, Т. В. - Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8. Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8. Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн. 36 О-16
Капліна, Т. В.
Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарного дріжджового тіста / Т. В. Капліна // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.150-157. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 О-16
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
Кн. 36 О-16
Капліна, Т. В.
Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарного дріжджового тіста / Т. В. Капліна // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.150-157. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 О-16
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі