Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Топольник, В. Г. - Кількісні показники якості сировинного набору м'ясних страв
Топольник, В. Г. - Кількісні показники якості сировинного набору м'ясних страв
Книга (аналит. описание)
Автор: Топольник, В. Г.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8. Кількісні показники якості сировинного набору м'ясних страв
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Топольник, В. Г.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8. Кількісні показники якості сировинного набору м'ясних страв
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кн. 36 О-16
Топольник, В. Г.
Кількісні показники якості сировинного набору м'ясних страв / В. Г. Топольник // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.192-198. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 О-16
загальний = Сировина
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Показник : якості
Кн. 36 О-16
Топольник, В. Г.
Кількісні показники якості сировинного набору м'ясних страв / В. Г. Топольник // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 8 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – С.192-198. – На укр. яз.
ББК Кн. 36 О-16
загальний = Сировина
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Показник : якості