Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шеляков, О. П. - Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
Шеляков, О. П. - Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
Книга (аналит. описание)
Автор: Шеляков, О. П.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шеляков, О. П.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Шеляков, О. П.
Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції / О. П. Шеляков, Н. В. Олійник, Н. Ю. Молчанова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.50-52.
ББК 65.421 У67
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Промисловість : харчова
65.421 У67
Шеляков, О. П.
Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції / О. П. Шеляков, Н. В. Олійник, Н. Ю. Молчанова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.50-52.
ББК 65.421 У67
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Промисловість : харчова